Välkommen till BossesComics

BossesComics har funnits sedan 1980-talet och säljer/köper/byter serietidningar och prylar med serieanknytning, främst Lee Falks Fantomen. BossesComics har många köpare över hela världen och drivs på fritiden av mig som en hobbyverksamhet. Har du några frågor så hör gärna av dig!

Fraktavgift
Enhetsfrakt inom Sverige 59kr!!
Fraktkostnad till Finland, Norge & Danmark från 90kr!
Fraktkostnad till övriga världen från 120kr!

Allmänt
För att få handla hos BossesComicsWebshop, måste du vara över 18 år. Vid beställning över Internet träffas avtal om köp när din betalning blivit godkänd. Genom att kunden skickar sin beställning samtycker denna till att namn och personuppgifter registreras i vår kunddatabas. Vi förmedlar aldrig dina personuppgifter vidare. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Om du handlar med annan persons personuppgifter, utan dennes medgivande, och detta innebär ekonomisk eller annan skada för BossesComicsWebshop, kommer detta att polisanmälas.

Betalningsalternativ
PayPal eller Swish. Förskottsbetalning.

Leverans och Frakt
BossesComicsWebshop använder oss av Postnord/Schenker för att transportera dina varor och skickar varorna inom 7 dagar efter mottagen betalning.

Trygghet
Allmänt om Ångerrätt/Öppet köp och Bytesrätt
Hos BossesComicsWebshop har du alltid 30 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt. Du kan alltså returnera varan inom 30 dagar från det att du tagit emot varan och få tillbaka beloppet du betalt. Varan skall vara i oförändrat skick, dvs får inte vara använd men får givetvis ha packats upp och kontrollerats försiktigt. Varan skall returneras i originalförpackningen eller motsvarande och det är viktigt att varan kommer till oss i oskadat skick. Kunden står för fraktkostnaderna i samband med denna typ av returer.

Personuppgifter och Sekretess
För att kunna handla hos oss måste man registrera sig som kund. Kundens personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. I enlighet med distansavtalslagen måste de kunder som handlar av BossesComicsWebshop vara över 18 år. Om kund handlar i annan persons namn eller använder annan persons personnummer utan dennes medgivande, och detta innebär ekonomisk eller annan skada för oss, kommer kunden att polisanmälas.